| eu_3300 a întrebat:

Mi-am luat o cutie cu pudra de argila, as vrea sa fac un tratament impotriva ACNEEI si a petelor ramase de la acnee, cum trebuie sa fac? dupa ce imi dau masca jos cu apa trebuie sa ma dau cu o crema? am 2 creme (astea le-am gasit la mama) Vitesse aquaperfect 24h pentru piele normala si mixta si mai am gasit lapte pentru corp lapte pentru corp special pentru pielea uscata care dintre ele spuneti ca este mai buna? si cum fac tratamentu impotriva acneei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru acnee poti sa amesteci pudra de argila cu apa sau cu zeama de lamaie. Pune-ti cate o masca zilnic(daca faci masca cu apa)si fa lucrul asta timp de o saptamana, dupa care folosesti masca de 2 ori pe saptamana. Daca folosesti masca preparata cu zeama de lamaie, foloseste-o chiar din prima saptamana de doar 2 ori pe saptamana(zeama de lamaie poate usca pielea foarte tare). Masca o indepartezi folosind apa, dup care te speli normal pe fata; cu apa si sapun, dupa care clateste bine. Daca ai tenul gras, nu mai folosi creme, daca il ai uscat sau mixt, foloseste o crema fara ulei, o data pe zi.In reste, spala-te pe fata de 2 ori si ai grija sa ai mereu fata curata, fara sebum. Evita, de asemea, sa pui mana pe fata.Succes.

4 răspunsuri:
| daniela_9291 a răspuns:

Nu trebuie sa te dai cu nici o crema ...am si eu pudra si o tin 20 de minute pe fata apoi o indepartez cu apa calduta
O poti face si cu suc de legume(eu fac cu rosii sau castraveti)
castravetii sunt buni pentru acnee, iar rosiile pentru tenul grasbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte sa iti aplici masca pe fata trebuie sa ai tenul foarte bine curatat. Iti recomand sa amesteti pudra cu zeama de lamaie pentru ca este astringenta. Este bine sa tii masca pe fata timp de 15-20 min dupa care clatesti abundent cu apa calduta.
Lasa tenul sa respire nu il mai incarca cu crema. Bafta!

| hippiemuslim a răspuns:

Faci o masca simpla din apa cu argila, o lasi cateva minute pana cand incepe sa se usuce (dar nu complet), cureti cu apa si aplici o crema hidratanta, dar nu ceva anticosuri gen sapun cu sulf sau orice crema acida. Un sapun lichid foarte fin merge, sau acel lapte de corp.