| secret_1807 a întrebat:

Mi-am luat si eu niste cerceii din argint pe care am dat 2 milioane si ceva, si am niste inele pe deget de cativa ani se de cateva saptamani mi se innegresc rau de tot toate, chiar daca le spal in maxim o ora se fac la loc.Astazi i-am dat la o prietena inelele si cerceii negre nu le spalasem si in maxim 30 d eminute la ea s-au albit, cum le-am pus eu s-au innegrit imediat. O prietena mi-a spus ca pot sa am farmece facute. Poate fi adevarat? eu nu am nici-o boala nimic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ti-ai facut de curand (in ultima luna) analize pentru ficat si sunt in regula, inseamna ca pur si simplu pielea ta da o reactie cu argintul. N-are nici o legatura cu vrajitoria.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca unde ai bagat mana in clor si probabil de la ce a zis prietena ta tot ce se poate

| secret_1807 explică:

Pai da nu aveam nimic pana acum cateva saptamanii, de cand sunt mica am argint si nu am patit asa,

| tatiana19 a răspuns:

Se mai zice ca ia durerea de cap cand se inegreschee heedar e doar o vorba poate se inegresc pentru ca pur si simplu nu i argint pur cerceii sunt dintr-un aliaj sau cand de exemplu porti aur pe urma argint se mai intampla asa dar nu prea ai de ce sa iti faci griji caci si eu am patit asa de atatea ori de nu am degete sa numar