| brokxy a întrebat:

Mi-am luxat glezna si este umflata se va vindeca daca merg la lucru si calc pe acel picior?(dar nu o sa calc pe el foarte tare). Nu vreau si nu cred ca pot lua concediu medical sunt in proba de lucru si sunt primele mele zile. Nu ma doare tare cand calc pe picior dar am o slabire puternica si schiopatez

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| TheGentleman a răspuns:

Luxație = osul părăsește articulația. Drept urmare, trebuie mers de urgență la ortoped să-ți facă reducție (să-ți așeze osul în poziția corectă și îl vei avea preț de o lună imobilizat. Nu e de joacă

| brokxy explică:

Stiu ca trebuie sa stai la pat doar da este foarte grav si ai dureri mari nu?

| Nume6 a răspuns:

Locul te munca se intoarce inapoi ori acesta ori altul, sanatatea nu, te duci acum si stai 2-3 saptamani in ghips sau o viata in cârje sau cadru de mers, tu alegi.

| Paula2018 a răspuns:

Trebuie sa mergi la medic si in functie de cat e de grav o sa iti zica daca poti merge la munca sau nu, concediu medical primesti si daca esti in proba