Te dor probabil nervii alaturati de la vibratile care au avut loc cand a polizat plomba sau ti-a ranit gingia cand a pus matricea. Din experienta in cateva ore/1 zi durerea se va calma. Ia totusi un Nurofen Express Forte daca ai si nu ai luat, cel putin asta imi recomanda dentistul say chiar Ketonal. Daca durerea persista la aceiasi intensitate a doua zi vorbeste din nou cu dentistul.
Când măseaua e plombată, nu e permis să doară!
Ori ceva e in neregulă cu aceasta (a omis extirparea unui nerv), ori ai o măsea alăturată cu probleme.
Pai acum 2 saptamani mi-a scos nervul si nu m-a mai durut deloc pana acum, puteai sa trag de ea sa ii fac ce vreau ca nu ma durea, cum mi-a pus plomba a inceput sa ma doara
Amintește-ti că și atunci te-a durut, după extirparea nervului!
Chiar tu ai zis "si tot ma doare, nu mai stiu ce sa fac, sunt disperat... nu cred ca se gaseste tratament pentru maseaua mea!"
Acum spui că "nu m-a mai durut deloc pana acum"
Nu știu ce să mai zic. Să ne imaginăm că te doare fiindcă ti-a fost pusă plomba pe canale (obturatia de canal). Și te doare locul. Poate că mâine, viața va fi altfel.
Da, m-a durut prima zi si i-am dat mesaj atunci dentistului si a zis ca asa e prima zi ca e normal dar dupa n am mai simtit nimic
Altădată, când te mai confrunți cu probleme stomatologice, caută o alta clinică. Doar asa, vei învăța să faci diferenta intre un medic mediocru și unul foarte bun.
De obicei, vârsta inseamnă experiență, dar asta nu inseamnă că e intitdeauna si valabil.Fiindcă unde nu dispare pasiunea, se poate gresi ușor.
Nu este normal asa ceva. Ori mergi maine inapoi la stomatolog, ori iti cauti alt medic.
giirkssss întreabă: