| Alberto_3830 a întrebat:

Mi-am prins unghia de la degetul mic acum 3 zile intr-o portiera.
S-a facut neagra practic pe loc. Si am simtit toata ziua pulsatii la degetul respectiv si dureri destul de mari.
Acum nu mai am nici o durere, doar o senzatie de corp strain la acea unghie.
Adica se vede vizibil ca se misca din radacina si o simt cum se misca.
Stiu ce urmeaza....caderea
Intrebarea mea este: dupa ce cade, cum va creste? mie teama sa nu iasa deformata....cum am vazut la mult:-s...si cand i-am intrebat au inceput cu povesti legate de accidente de genu.
si ar mai fi o chestie....cam cat timp ii poate lua sa revina la normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ellene a răspuns:

Eu cand eram mica mi-am prins unghia mica la pat.big grin cautam papucii cu toc si mi-am prins-o cum nu se putea mai rau...bineinteles ca mi-a cazut unghiutza pe loc sad si m-am speriat groaznic cand am vazut atat sange... dar mi-a trecut. A crescut la loc, este normala, doar ca e un pic mai subtire si are mici cute... e grindata daca ma intelegi laughing nu se observa oricumwinking

4 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Hmmm... a patit si mama ...va crste la loc in vreo 4-5 luni...
si va creste frumoasa, cv mai subtirica insa nu neaparat deformata, ideal e k dupa ce cada sa te bandajezi in locul respectiv pana va cestehappy
sanatate!happy

| DoomNEzeu a răspuns:

Da iti creste la loc.depinde de cat de tare te-ai lovit. Cel mai bine te duci la doctor.sa vezi cum stai.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca lovitura era suficient de puternica sa-ti distruga radacina, crestea diforma. Din ce spui tu, nu a fost asa, o sa creasca la fel ca inainte. Am patit si eu sa-mi cada o unghie, dar nu de la lovitura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu azi mi-am prins degetul mare la portiera...Doare foarte tare... s-a invinetit tot!