| Calinm22 a întrebat:

Mi-am pus azi pentru prima dată lentile de contact lunare cu dioptrie iar după aproape 2 ore tot simt lentilele puțin pe ochi, așa o să simtă tot timpul sau trebuie doar sa ma obișnuiesc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Este normal sa simți încă jena, gândește-te ca este un corp străin. Te vei obisnui, doar dacă exista șansa ca ochiul sa refuze lentila, dacă se vor înroși, lacrima mult și vei întâmpină dureri de ochi sau cap, scoate-le și prezintă-te la medicul oftalmolog care ți le-a recomandat.

| king5151 a răspuns:

Nu le-ai pus bine, fixează-le exact pe pupilă.

| Calinm22 explică (pentru king5151):

Le-am pus la clinica și s-a uitat și doamna după, m-am uitat și acasă și sunt fixate perfect

| king5151 a răspuns (pentru Calinm22):

Atunci maxim 2 3 zile o să te jeneze, eu port de o luna și nu simt nimic. Te obișnuiești oricum.