| Ada477 a întrebat:

Mi-am rupt o pielita rău la degetul mare, pentru că eu am un tic nervos și imi rup pielitele. Pot face vreo infecția, sa ajung la operatie? Mi s-a înroșit puțin degetul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, poti fac panaritiu.
Te sfatuiesc sa mergi la un medic psihiatru cat mai curand posibil, fiindca deja ipohndria si ticurile tale, cresc si problema se adanceste si se agraveaza, daca nu primesti tratament imediat.
Hai cu sanatate si...nu-ti mai baga degetele in gura, ca esti ditamai femeia!

| johnnny123 a răspuns:

La tine fiecare zi în care reușești să supraviețuiești este un miracol.

Când nu-ți rupi o pieliță, te zgârii la ochi. Când nu te zgârii la ochi, caști prea tare și ți se rupe maxilarul. Când nu caști prea tare, înghiți apă de gură. Când nu înghiți apă de gură, îți rupi o aluniță. Când nu-ți rupi o aluniță, înghiți cioburi.

Tu chiar nu observi nimic în neregulă cu toate lucrurile astea?

| Mirel4412 a răspuns (pentru johnnny123):

Cred ca intr-ul final o sa ajunga sa isi scoata singura ovarele si stomacul(astea ii provoaca cele mai mari necazuri laughing

| Lukasssz a răspuns:

Tu suferi de ipohondrie!

| dinaprilie a răspuns:

E ok Ada. Daca a dat sangele poti sa pui un bandaj. O sa treaca in cateva zile. Fereste/te cateva zile de mizerie pe acolo si detergenti de spalat vasele si o sa treaca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana te măriți trece.

| 19flo79 a răspuns:

Dezinfecteaza zona si pune apoi un plasture pe rana.
O sa treaca...