| Mindfulness a întrebat:

Mi-am scos o masea azi! Acum mi-am comandat o ciorba și cred că are smântână, știu că nu ai voie lactate. Pot sa mănânc? Cred că are puțina smântână in ea happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| UnchiulRamiz a răspuns:

Nu ma pricep dar teoretic ar trebui sa poti face. La toata dantura vrei sa iti faci?

4 răspunsuri:
| UnchiulRamiz a răspuns:

Fara lactate 24 ore parca, deci nu cred ca o poti manca.

| Mindfulness explică (pentru UnchiulRamiz):

Așa au pus ei în ciorba! Sper că nu e grav că am mâncat! Cred că am rezolvat cu dinții, o sa mă ajute cineva din familie sa ii pun happy sper că nu o să stric tot acum cu o ciorba sad

Nu știi man dacă mi-am scos azi măseaua când pot face o radiografie? După câte zile? Pot după 2-3 zile? happy

Unde am lipsuri, mai ales în partea de sus. Ar fi bine daca ar fi la toată dantura dar e bine și 3-4 masele și cei 2 dinți din fata, e perfect!