| buzdarel a întrebat:

Mi-am spalat parul apoi l-am sters cu prosopul bine si l-am pieptanat foarte usor cu un piepten cu dintii rari si mi-au cazut 20 de fire de par apoi l-am uscat cu uscatorl de par si dupa 15 minute l-am pieptanat iar sa il descurc si mi-au cazut iar 15 fire deci dupa toate astea rezulta 35 de fire de par nu vi se pare mult? mie enorn... am parul scurt de 18 19 cm voua va cade mai putin? va rog ajutati-maa crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Piinkyy a răspuns:

Sper ca ti-am putut fi de ajutor:p

5 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Media firelor de par pe care este normal sa le pierzi zilnic este de 100.

| Piinkyy a răspuns:

E o problema majora pentru noi toti in ziua de azi..Si mie imi cade parul si am incercat un fel de crema de plafar cu extract de petrol impotriva caderii parului intereseaza-te este foarte buna, incearca sa nu il soliciti, adica :sa tragi de el, cand te piepteni sa nu te piepteni rapid si sa smulgi firele de par. Podoaba capilara este un dar pentru noi si trebuie sa avem grija de ea. Incearca sa te duci la plfar, sunt naturiste si te pot ajuta ori daca nu la farmacie. -Nu te vopsi!(va cadea mai rau).
Sper ca te-am ajutat macar putin :*

| buzdarel explică (pentru Piinkyy):

Apropo sunt baiat sper sa nu chelesc laughing si da imi place parul lung si nu o sa ma vopsescwinking

| Piinkyy a răspuns (pentru buzdarel):

Sper ca ti-am putut fi de ajutor:p

| Spanu_Catalina_1992 a răspuns:

Si colegei mele ii pica parul dar nu stiu din ce cauza mie nu imi pica nici macar 1nu te putem ajuta.

| buzdarel explică (pentru Spanu_Catalina_1992):

Nu are cum sa nu iti pice deloc laughing) trebuie sa cada pe zi 100 macar 20 30 tot iti cad pe zi stai lin laughing