| Burke a întrebat:

Mi-am spart capul acum 5 zile si am 4 copci, mi-a pus un pansament cu betadina peste cusatura ca sa nu se infecteze si am parul gras.As putea sa ma spal pe cap dupa 5 zile de cand mi-a cusut plaga? Va rog sa raspunda doar cei care stiu sau care au fost in locul meu. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| nouatigaraelectronica a răspuns:

Cel mai indicat este sa intrebati doctorul la care ati fost. Degeaba o sa va raspunda cineva care a fost in situatia dumneavoastra. Poate cel care o sa raspunda a procedat gresit happy

| Maria1331 a răspuns:

Acolo in niciun caz nu ai voie sa dai cu apa si sampon, chiar daca e bandajat, eu cred ca dupa ce iti scoate firele ai voie, daca lovitura e la ceafa roaga pe cineva sa iti tina acolo un prosop in spate sa acopere toata partea aia si tu te speli putin la chiuveta in partea din fata.