| Nuzicnume a întrebat:

Mi-am spart jumătate din dintele incisiv central superior și alți câțiva dinti dar mai putin.
Dintele incisiv central superior a mai fost spart și acum câțiva mi-am pus o îmbrăcăminte din ceramica (nu știu dacă fațeta sau coroana).
Acum ce ar trebui să îmi pun fațeta sau coroana, ce material este mai bun (de TOP)? Și la ceilalți dinti mai putin afectați cum ii pot îndrepta cât să fie ca înainte, trebuie schimbati sau piliti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Mai bine iti dau nr de dentiat geniu are cabinet de lux cu preturi mici pe calea floreasca
Ajung la el doar vedete
Sau militieni cu grade sau dinastia de prin servicii si armata
Nu se incurca cu ori si cine si iti garantez pentru el ca e bun ca vin doar oamenii de pe zona primaverii cu bani si cei de pe dorobanti ce detin milioane de euro.

Dar daca te vede om normal si ca te doare si ai nevoie are suflet bun si iti cere ca la cabinetele normale de cat ca e un cabinet de lux cu scule...
0784308430

| RxTx a răspuns (pentru RxTx):

Am uitat sa iti spun
Eu am vazut cu ochii mei ca acolo se ocupa si de cum arata nu doar sa fir functional. Ci le pasa extraotdinar de mult sa iasa impecabil chiar oso dau interesul oamenii.
Eu am fost sa le repar ceva si am stat cateva zile pe la ei ai am vazut ca nu iso bat joc de pacienti si nu sunt pe ideea sa ia banii la fraieri. Ei incearca faca treaba de cea mai buna calitate si chiar le iese.
Ptca la cate milioane de euro au oamenii ce merg acolo sunt sigur ca ar fi dat pe unul care ar fi alocat 2 milioane de euro sa ii faca sa se mute pe alta planeta daca nu i-ar fi placut calitatea lucrarii.

Eu sa am milioane de euro si sa nu imi convina ceva!
Iti dai seama ca pana seara ar fi fost arat terenul ala nici urma de cabinet.
Asa ca mergi fara frica pentru ca doctorul aceata opereaza oameni ce detin in realitate bani fara numar

| StrongHeart a răspuns:

Du-te la dentist sa iti spuna.O sa iti dea o trimitere sa faci o radiografie, o sa iti puna ceva provizoriu si dupa in functie de cat de grav e se repara cu microscop sau fara.Cel mai probabil iti pune plomba.