| RazvanSmile a întrebat:

[Mi-am stors un cos si mi-am facut o rana urata.Cu ce ma pot da ca sa se cicatrizeze cat mai repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Rosalyn a răspuns:

Stiu ca o sa ti se para ciudata, dar am primit si eu acelasi sfat de la un doctor cand eram adolescenta. Mergi la o farmacie veterinara si cere Mibazon unguent. Este un antibiotic foate bun care cicatrizeaza o rana in cateva ore. Trebuie sa pui unguent doar pe rana si sa te feresti de soare [ Mibazonul coloreaza pielea in contact cu soarele]. Eu il foloseam seara inainte de culcare si lasam peste noapte. Poate fi folosit si pe cosurile abia aparute, care nu pot fi stoarse. Succes!winking

| RazvanSmile explică (pentru Rosalyn):

Mersi! :* Cam cat costa?

4 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Mergi la farmacie si cere o crema pentru rani externe. Oricare, nu conteaza marca. Te dai cu ea si nu sa ramana cicatrice iar rana se vindeca mai repede decat normal.

| nevermind3322 a răspuns:

Asta merge cu lubrefiantul din prezervative