| d3utzsa a întrebat:

Mi-am taiat unghiile din carne pentru ca mi sse rupeau si se exfoliau incat nu puteam sa le mai suport.

acum ce as putea sa folosesc ca sa imi creasca mai repede si sa se intareasca?

imi dau in fiecare zi cu oja de cand mi le-am taiat pentru a se intari dar vreau sa imi creasca mai repede...

cu ce as putea sa ma dau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| liladyna a răspuns:

Pai,daca vrei sa se intareasca,din contra,las-o mai usor cu oja! iti poti comanda anumite lacuri de unghii de la avon sau de la oriflame care chiar te ajuta! sunt de tot felul,pentru oprirea exfolierii, pentru accelerarea cresterii, pentru intarire! tu alegi!

| ciresepeetno a răspuns:

Incearca sa comanzi produse de ingrijire a unghiilor de la avon eu am avut aceiasi problema si am scapat in cateva luni(2-3 luni)destul de mult dar in acompaniament de calci si fier se vor intari si nu se vor mai exfolia si nu le mai face cu oja!

| marianna_3496 a răspuns:

Tine in fiecare zi jumatate de ora unghiile intr-un bol cu ulei de masline caldut. Face bine.