Da. Cu siguranta trebuie sa mergi la medic. Si, iti recomand cu caldura sa mergi si la un psiholog, pentru ca, in mod evident, ai mare nevoie.
Mergi la medic, s-ar putea sa ai nevoie de un anti-tetanos. Si oricare ar fi motivul pentru care ai facut lucrul asta, exista solutii. Nu mai fa asta.
Cu siguranta da pentru binele tau. Mai ales ca era ruginita. Du-te la doctor cat mai poti.
Nu stiu daca esti fata/baiat si oricum nu conteaza dar ce iti pot spune e ca nu merita sa faci asa ceva oricat de grea ti s-ar parea viata, gandeste-te ca ai venit aici cu un scop....nu iti mai face rau....nu merita nici pentru o alta persoana(iubita/iubit). Panseaza-ti ranile fizice dar si cele sufletesti.
Doamne, ce aveti toti cu psihologul ma? Eu nu cred ca are nevoie de un psiholog, ci de o simpla imbratisare. ^^ Si in legatura cu taieturile, daca te-ai dezifenctat si pansat, nu mai esti in pericol de infectare sau ceva, deci poti sta linstit\a.
Foarte urat acest obicei de "a te taia". Da, trebuie sa te duci la medic. Ce recomand eu este un psihiatru care sa te ajute sa-ti pui gandurile in ordine.
MadBoy întreabă: