| BybyBlondina a întrebat:

Mi-am zgandarit o alunita(aveam un cos pe ea si l-am rupt) si acum ma arde in zona aceea... Ce fac? Fnd

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| madalina2727 a răspuns:

Dezinfecteaza locul, pune o compresa, putina gheata si la cel mai mic semn neobisnuit sau ca persista durerea urgent la medic!

5 răspunsuri:
| irinairina a răspuns:

Trebuie dezinfectat cu alcool si trebuie tinut sub supraveghere... Daca observi ca s-a inflamat trebuie sa faci o vizita la dermatolog.

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Du-te la farmacist sa-ti dea un dezinfactant special pentru alunite

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pui Rivanol rece si luni-marti te duci la stomatolog

| GyeBaek a răspuns:

Daca iti rupi o alunita poti face cancer de piele, deci mai bine dite la dermatolog.

| Parmalat a răspuns:

Mergi la dermatolog pentru ca poate fi o problema serioasa, dar noi nu avem elemente ca sa spunem cat de serioasa e. Exista posibilitatea ca dermatologul sa vrea sa-ti indeparteze alunita definitiv pentru a preveni viitoare complicatii.
E foarte important sa mergi la un dermatolog in aceasta situatie.