Din ce am citit eu pe net. In carte ramane cu Stefan dar am inteles ca nu stiu cine de pe platourile de filmare ar fi dat din casa ca Elena ar fi prea copilaroasa sa ramana cu vreunu dintre ei (Stefan & Damon) asa ca regizoru a hotarat sa ramana cu Matt. Plus ca ultima carte nu mai este scrisa de aceeasi persoana L.Smith sau cum o cheama, asta am citit chiar pe site-ul ei oficial ca The Vampire Diaries: Midhgnit nu e scrisa de ea, si totusi cum isi permit astia sa se bage in cartile altora? Ma rog... deja nu ma mai mira nimic in ziua de azi, te pomenesti ca incepi si tu o carte si te gandesti la volumul 2 dar ca sa vezi a terminat-o altu' in locul tau
Https://www.facebook.com/TheVampireDiariesRo/posts/291194804291601 da' uite ca o sa ramana cu Matt...
eu il vroiam pe Damon
aa si categoria este din vina calculatorului:d eu o pusesem la filme&seriale
Eu vreau sa ramana cu Damon si in carte si in film . Intre ei e ceva mai... Asa cum scria si pe site, ei au o dragoste construita, nu e ceva de la prima vedere. Intre ei e o nebuloasa de sentimente, pasiune, dragoste, poate si putina antipatie. Dupa parerea mea, cam asta ii face diferiti si mai atractivi fata de Stefan si Elena. Ei au o poveste cam inocenta. El, mereu tipul bun, plin de calitati... Mi se pare mai incitanta ideea de baiat rau schimbat de ceea ce simte pentru ea. Asa ca eu vreau ELENA+DAMON!:*
P.S.: Scuze fanilor Stefan si Elena
In film probabil Elena va fi un timp cu damon, iar in carte probabil nu vom afla niciodata deoarece L.J. Smith autoarea carti nu va mai scrie cartile.
Intre Elena si Stefan era acea dragoste "epica''. Era clar ca pana la urma dragostea lor va invinge deoarece nu era sigura de sentimentele ei pentru Damon.
In carte Elena ramane cu Stefan. dar asta nu inseamna ca in serial o sa fie asa, pentru ca sunt foarte multe diferene
P. S. Imi place categoria xD
Elena v-a ramane cu Stefan desi si eu vroiam sa fie cu Damon...dar partea buna e ca in realitate sunt impreuna
Din cate stiu, Elena ramane cu Damon,
iar Stefan va fi inchis intr-un dulap
subacvatic de catre dublura lui - sez 5
Eu oricum imi doresc ca Elena sa ramana cu Damon!
Girl, mai sunt inca 2 sezoane XD
mirumiru366 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: