Bună.
Sunt multe produse, dar trebuie să scrie pe ele UVA/UVB, pentru și o mai bună protecție. Mergi pe cele care au în componență și plante cu efect calmant. La farmacie, ceri o monstră să vezi dacă irită pielea. Testează Nivea, Garnier, Tec.
Pa, pa.
Noi folosim o crema cu factor de protectie 30, protectie UVA/UVB are un continut mare de aloe vera gel, protejeaza foarte bine pielea si la mare copii nu s-au ars deloc chiar daca au stat mult si in apa. Trebuie aplicata asa cum se recomanda pe flacon. http://aloeveraforever.ro/uncategorized/aloe-sunscreen-spray
Mico,sincer, nu stiu nicio lotiune, chestia e ca si mama are nevoie.Pe cat te duci la plaja? scuze de offtopic.
De obicei cele pentru copii sunt cu protectie 50.Mergi la farmacie si cere o lotiune de plaja pentru copii.Si dupa plaja iti recomand o lotiune de la Nivea cu aloe.E foarte buna si eficienta
Cele de la Nivea sunt foarte bune. Si eu am pielea sensibila si anul acesta am folosit crema de la Nivea si nu m-am ars deloc. Mai mult, am obtinut un bronz foarte frumos si uniform.
Poti incerca cremele de la Gerovital...sunt foarte cunoscute.si eu le folosesc si sunt foarte bune...
fundita?
TheAlphaFemale întreabă: