anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-au apărut 3 dungi roşii ca nişte tăieturi pe vagin.Cred că m-am şters prea dur cu hârtia igienică.Ce aş putea să folosesc ca să se vindece? Mă ustură şi mă mănâncă uneori.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Un ceai de musetel care sa curete apoi se vindeca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai probabil ai o micoza, un remediu ar fi uleiul de oregano, recomandat ar fi sa te duci la un doctor urolog pentru un tratament eficient.

| GdX a răspuns:

Pentru a scapa de orice dubiu, sa nu fie o boala ceva, ami bine mergi la medicul ginecolog. Ii spui ca ai usturimi, mancarimi si el iit va spune ce ai.

| gheorghe699 a răspuns:

Daca esti sigura ca te-ai sters apasat si este de la hartia igienica poti folosi crema cicatridina sa vindece.

| Afurisenia a răspuns:

Daca te ustura si te manaca, nu hartia este de vina. Ai contactat o boala venerica. Urgent la ginecolog!