| king5151 a întrebat:

Mi-au apărut acum o săptămână niște bube pe corp, dar parca se înmulțesc pe zi ce trece, poza: https://imgur.com/iZR0o4V poate sa fie varsat de vânt?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Celcestietot a răspuns:

Coronat-de-vant laughing

Du-te si tu mai bine la un dermatolog.

| PsihologDanielBotezan a răspuns:

Salut! happy Un dermatolog, poate fi mai în măsură să își dea cu părerea. big grin Sănătate și "însănătoșire grabnică!", dacă e cazul. Poți să fii preventiv!winking Funda? big grin

| outsidethebox a răspuns:

Mergi la medic, poza e neclara si nu asa faci o diagnosticare! Si da, poate fi inclusiv varsat de vant!
Vant din pupa catre cabinet!

| Adelina4679 a răspuns:

Eu cred ca ai Pitiriazis Rozat este o afectiune caracterizata de o eruptie cutanata, cu durata de evolutie circa 6-8 saptamani. In general leziunile cauzate de pitiriazis se remit dupa aproximativ 2 luni.
Daca prezinta senzatie de prurit (mancarimi) medicul dermatolog îti va prescrie o medicatie antihistaminică daca nu prezinta prurit este de ajuns un gel de dus pentru igiena zilnica a pieli sensibile.