| Emmy2013 a întrebat:

Mi-au aparut bubite pe corp dar doar in unele parti, nu am nici o alta senzatie, nici febra, dopar mi-au aparut pe corp... aveti vreun sfat pentru mine, stiti ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Dacă nu ai făcut varicelă, probabil asta vei face.
Să nu ai urticarie, vreo alergie ceva, sau să fi făcut o toxiinfecţie alimentară.
Dacă nu trec de la sine, ar fi cazul să mergi la medic.
Te pup!

3 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Emmy, daca ar fi varicela bubitele ar arata ca niste picaturi de roua cu lichid in ele.Eu cred ca tu ai facut o alergie, poti lua claritine 1 tb sau sirop 2 lingurite, este bun si la una si la alta. Daca se complica mergi la medic pentru investigatii.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poate ai varicelă, sau poate este o simplă alergie/iritaţie...

Mergi la un control la medicul de familie.

Toate cele bune.

| AleFizzy a răspuns:

S-ar putea sa ai varsat de vant. Daca nu, ai urticarie, alergie sau te-ai intoxicat.
Iti recomand tinctura (nu mai stiu de care) in caz de Varsat de Vant, iar daca e alergie sau intoxicatie sa te duci la medic. Daca e o simpla urticarie, dezinfecteaza-te cu spirt.
Bafta xD! happy