| DariaZ a întrebat:

Mi-au apărut în palma niște puncte roșii care ma dor si ma mănâncă. Nu pot face nimic cu mana. Sunt grupate, vreo 7 din câte vad. Am mai avut asa și s-a format puroi, ceea ce se va întâmpla și acum, deoarece deja se vede. Știți de la ce o fi? Asta e a 3 a oara când pățesc. Ma dor foarte tare când mișc mana și am și o senzație de mancarime.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Cred că este dishidroza.
Aplica comprese. Compresele umede si reci pot ajuta la reducerea mancarimii. Tine compresele pe piele timp de 10 - 15 minute.
Loratadina poate să amelioreze puțin dar indicat e sa mergi la un dermatolog.
Daca suferi de hiperhidroza ( transpirație excesiva ) asta ar fi cauza printre multe altele.

| I0NUTA a răspuns:

Daca ai mai avut, mergi la dermatolog, posibil sa fie o infectie in sange.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi la dermatolog, ca el stie cel mai bine "ce o fi".

| Violleta2022 a răspuns:

Este aceeasi infectie care a recidivat, probabil pentru ca tratamentul nu a fost complet facut sau conditiile de igiena sunt precare.