| ovidiuinterlopu a întrebat:

Mi-au aparut in urma cu vreo 3 luni niste vanatai intre picioare in zona testiculelor (pe ambele bulane,nu pe testicole) uneori in partea stanga ma mai inteapa, dar nu tare...in special cand fac efort ridic etc! Din pacate nu pot atasa poze, aplicatia nu permite. Multumesc, astept raspunsurile d_lor doctori!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Noi de pe TPU nu suntem doctori.
Ar trebui să mergi la un doctor.

| ALEXICAmarketing a răspuns:

Salutare
Inseamna ca este de la efort.Si pe mine ma supara sub talpa cand mergeam mult, se inrosea un ganglion limfatic la piciorul stang.Mi-a trecut happy
Bine ca eram si eu ingrijorat ca tine, mi-am luat de 250 lei si un parat de masat picioarele happy
Sanatate!

| PeeWee96 a răspuns:

Consulta un medic, nu te lua dupa ce zice lumea aici! Astfel de simptome nu sunt asemanatoare niciodata si fiecare zice din propia experienta! Deci bafta!