| Leon16 a întrebat:

Mi-au aparut niste bube pe capul penisului...tin sa mentionez ca am facut sex doar cu iubita mea si suntem impreuna de aproape 1 an. Mai am si dureri din cand in cand ba chiar ma si mananca... Aveti vreo idee? Dau FUNDA happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o infectie genitala, posibil candida (pe care iubita ta o poate face si din cauza unui abuz de antibiotice si apoi ti-o poate transmite daca nu merge la ginecolog la primele semne ca e ceva in neregula). Ea urgent la ginecolog (luni dimineata), iar tu ori mergi cu ea si ea cere tratament si pentru tine, ori mergi la dermatovenerolog. Pana la vindecare (tot tratamentul, plus consultatie care sa demonstreze ca s-a vindecat, plus inca 3 saptamani de siguranta) folositi prezervativ la toate contactele sexuale.

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fara intentia de a te supara, dar daca nu doresti sa mergi la un medic, atunci ia exemplul de la un pisoi.

| ywar a răspuns:

Pai iubitica ta a umblat pe unde nu trebuie. Fuga la doctor draguta.

| andrei1237 a răspuns:

Dupa parerea mea, ar trebui sa mergi urgent la un doctor sa nu patesti ceva mai rau.

| lex79 a răspuns:

Vai ce ati ajuns! un om cu capul pe umeri care se respecta era de la primele semne de boala la doctor.
de asta e plina lumea de boli, nu va mai respectati si tocmai pe cel mai iubit organ al vostru il ignorati la necaz.

| Leon16 explică (pentru lex79):

Se pare ca nu prea ai ce cauta aici :*.Mai bine dispari, nu asta e raspunsul care il cautam. Multumec wave

| lex79 a răspuns (pentru Leon16):

Du-te mai repede la doctor nu e raspunsul pe care il asteptai? vroiai sa ti prescriu o reteta pe net?! coca cola!

| Leon16 explică (pentru lex79):

Nu multumesc nu voiam o reteta, dar nu prea stii sa te exprimiwinking. M-au deranjat primele cuvintele folosite de tine ``Vai ce ati ajuns!``, si vai iarta-ma ca abia ieri mi-au aparut bubele si daca observi ieri am pus sin intrebarewinking nu sunt asa de cateva saptamani stai linistit/a happy. Am pus intrebarea asta crezand ca e ceva minor si ca nu voi fi nevoit sa ma invoiesc de la servici ca sa pot merge la doctor! Mersi pentru intelegere!