Ai o infectie genitala, posibil candida (pe care iubita ta o poate face si din cauza unui abuz de antibiotice si apoi ti-o poate transmite daca nu merge la ginecolog la primele semne ca e ceva in neregula). Ea urgent la ginecolog (luni dimineata), iar tu ori mergi cu ea si ea cere tratament si pentru tine, ori mergi la dermatovenerolog. Pana la vindecare (tot tratamentul, plus consultatie care sa demonstreze ca s-a vindecat, plus inca 3 saptamani de siguranta) folositi prezervativ la toate contactele sexuale.
Fara intentia de a te supara, dar daca nu doresti sa mergi la un medic, atunci ia exemplul de la un pisoi.
Dupa parerea mea, ar trebui sa mergi urgent la un doctor sa nu patesti ceva mai rau.
Vai ce ati ajuns! un om cu capul pe umeri care se respecta era de la primele semne de boala la doctor.
de asta e plina lumea de boli, nu va mai respectati si tocmai pe cel mai iubit organ al vostru il ignorati la necaz.
Nu multumesc nu voiam o reteta, dar nu prea stii sa te exprimi. M-au deranjat primele cuvintele folosite de tine ``Vai ce ati ajuns!``, si vai iarta-ma ca abia ieri mi-au aparut bubele si daca observi ieri am pus sin intrebare nu sunt asa de cateva saptamani stai linistit/a . Am pus intrebarea asta crezand ca e ceva minor si ca nu voi fi nevoit sa ma invoiesc de la servici ca sa pot merge la doctor! Mersi pentru intelegere!
Carmen133 întreabă: