| Mariaa321 a întrebat:

Mi-au aparut niste cosuri..cu ce sa ma dau sa imi treaca? sa se usuce... daca stiti ceva anume...nu neaparat creme.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Tinctură de propolis și cea de cimbru.

| SunnyDay88 a răspuns:

Sau folosesti sapun din acela ieftin care iti usuca pielea. gen ala patrat cu miros de mar.
dar e bine sa fol totusi ceva de la farmacie. era ceva de la garnier thinking un tub alb micut... era destul de bun. se aplica doar pe cos. si mai era o crema f buna cu antibiotic dar nu mi vine acum in minte.

printre altele ar mai putea fi o cauza hormonala si sa fie mai indicate anticonceptionalele. de ce nu mergi la un dermatolog?

| Camelisa a răspuns:

Daca nu vrei neaparat creme poti incerca sapunul de la dove, e un sapun care usuca pielea si deci usuca si cosurile.O metoda simpla ti-am spus.
Numai bine

| TheDarkMita a răspuns:

Zynerit folosesc si merge happy in max 2 saptamani scapi de ori ce fel de cos

| BogdanLuca a răspuns (pentru TheDarkMita):

Zyneritul nu este bun la orice tip de acnee!

| LauraEU a răspuns:

Am citit si eu pe net nu stiu daca merge : Sa te speli de cateva ori pe fata ziua cu apa rece si cica iti trec in cateva zile.

| BogdanLuca a răspuns:

Isotrexin GEL. retinA ( nu stiu daca mai gasesti ) /
Pe baza de isotretinoinum care ususca pielea + antibiotic eritromicina 2 % ( isotrxinul )

| TheDarkMita a răspuns (pentru BogdanLuca):

Nea conteaza ca e eficient macar la unele decat slab la toate

| BogdanLuca a răspuns (pentru TheDarkMita):

Nu la unele tipuri ci la unul ..este doar pentru cosurile infectate, rosii... nu se potriveste cu cazul de fata!

| culturistu a răspuns:

Iei sperma si iti dai pe fata si scapi sau lapte de cuc funda?

| iwill a răspuns:

Fratele meu a folosit un fel de solutie obtinuta din hrean lasat la macerat in otet si in paralel a baut ceai de urzica...el a avut probleme mari cu cosurile si a functionat, deci nu cred sa nu mearga si la tine... miroase un pic mai uratt chestia aia din hrean da merita.

| Gaby608 a răspuns:

Este o crema care functioneaza. am folosit-o si eu si cosurile efectiv mi-au disparut. intreaba in farmacii de crema fucicort. are un antibiotic slab. cosurile nu se usuca, doar dispar

| TotiPentruMineSiEuPentruCineva a răspuns:

Salu fratele meu foloseste зинерит ajuta ficient Succes