Sau folosesti sapun din acela ieftin care iti usuca pielea. gen ala patrat cu miros de mar.
dar e bine sa fol totusi ceva de la farmacie. era ceva de la garnier un tub alb micut... era destul de bun. se aplica doar pe cos. si mai era o crema f buna cu antibiotic dar nu mi vine acum in minte.
printre altele ar mai putea fi o cauza hormonala si sa fie mai indicate anticonceptionalele. de ce nu mergi la un dermatolog?
Daca nu vrei neaparat creme poti incerca sapunul de la dove, e un sapun care usuca pielea si deci usuca si cosurile.O metoda simpla ti-am spus.
Numai bine
Zyneritul nu este bun la orice tip de acnee!
Am citit si eu pe net nu stiu daca merge : Sa te speli de cateva ori pe fata ziua cu apa rece si cica iti trec in cateva zile.
Isotrexin GEL. retinA ( nu stiu daca mai gasesti ) /
Pe baza de isotretinoinum care ususca pielea + antibiotic eritromicina 2 % ( isotrxinul )
Nea conteaza ca e eficient macar la unele decat slab la toate
Nu la unele tipuri ci la unul ..este doar pentru cosurile infectate, rosii... nu se potriveste cu cazul de fata!
Fratele meu a folosit un fel de solutie obtinuta din hrean lasat la macerat in otet si in paralel a baut ceai de urzica...el a avut probleme mari cu cosurile si a functionat, deci nu cred sa nu mearga si la tine... miroase un pic mai uratt chestia aia din hrean da merita.
Este o crema care functioneaza. am folosit-o si eu si cosurile efectiv mi-au disparut. intreaba in farmacii de crema fucicort. are un antibiotic slab. cosurile nu se usuca, doar dispar