Este clar o reactie alergica, poate fi de natura alimentara sau reactie la chimicale, detergenti, solventi, sapunuri etc! Trebuie sa iei un antihistaminic, te sfatuiesc sa mergi la medic, la alergolog, dar treci mai intai pe la medicul de familie pentru o trimitere ca sa nu mai platesti consultatia!
Ei nah. una două dăi cu cancerul! . Stai blând că nu e cancer... o fi vreo alergie, vorba lui gabimaris, sau o ciupercă "achiziţionată" la ştrand, sau altă parascovenie... dar eu zic să nu iei nimic până nu te duci MÂINE la un medic fie dermatolog, fie alergolog, după cum te va indruma medicul de familie, să aflii exact ce şi cum... că astea nu e bine să le tratezi "după ureche"... Sănătate!
Daca nu sunt in relief si te mananca ai o alergie. Mie imi apar punctuletele astea in fiecare vara de cand m-am nascut si nu mi-au trecut nici acum. Este de la caldura si nu am ce face... mergi la un doctor si vezi care este motivul.
Daca te iei dupa X, sau Y, o sa ajungi sa te tai sub limba Chiar crezi ca "binevoitorii" astia pot diagnostica un cancer asa la prima vedere? O vizita la medic nu poate sa-ti dauneze, pe cand a pleca ureachea la ce spune unul, sau altul...
Cine ti-a spus asta, nu are pic de habar despre ce vorbeste. Du-te si consulta un medic dermatolog, numai el te poate lamuri! Succes!