| GoBackInFuture a întrebat:

Mi-au aparut pe burta, si in stanga si in dreapta ei, niste dungi rosiatice-roz, lungi de 1 cm. Ce ar putea fi acestea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Vergeturile roz pot fi date de hipercorticism (o secretie crescuta de hormoni produsi de glanda suprarenala). Cele albe apar prin intinderi bruste ale pielii ca urmare a dezvoltari rapide sau din cauza modificarilor in greutate (slabit, ingrasat).
http://www.i-medic.ro/boli/sindrom-cushing

7 răspunsuri:
| XatomisX a răspuns:

Vergeturi si eu am pe picoare

| zahy a răspuns:

Probabil ai burtica si din cauza ca e cald si se lasa grasimea sa zic asa riduri cum vrei tu de aia apar dungile rosi

| akaleesh20 a răspuns:

Vergeturi! funda?

| pinkpanther2000 a răspuns:

Nu te teme! si mie mi-au aparut linii de alea. poate te-a strans ceva. nu stiu
dar o sa iti treaca!

| ஐByenkutzaஐ a răspuns:

Sunt din cauza cresterii

| nickil56 a răspuns:

Sunt alergii nu iti face griji, ca o sati treaca date cu o alifie mentolata sau altceva, ce considerii tu de cuviinta

| Rasu_Alecs_1994 a răspuns:

Cel mai probabil sunt vergeturi... cred ca ai depusa si niste grasime in zonele alea nu? cel mai bine e sa te duci la farmacie sa iti dea o lotiune ceva.