Eu ma dau cu zneryt. Eram plina de cosuri, da de cand ma dau cu el nu mai am nici unul. Plz funda pentru ca merita sa cumperi acest produs. (e f bun)
Buna!
Argila! Gasesti la plafar, in pliculete, pui putin amesteci cu apa pana se omogenizeaza si cu o pensula pui pe toata fata, nu numai pe cosuri, sa vezi ce ten curat o sa ai! Eu asa am reusit sa scap de acneea nesuferita! Incearca cu incredere.
http://images6.okr.ro/......00_700.jpg
Pune-ti un cub de gheata, nu o sai fie asa rosii.foloseste si tu clean &clear sau ceva, iar daca nu ai, am auzit ca pasta de dinti le usuca, dar sa o lasi toata noaptea
Buna.Pai cel mai bine e sa nu le faci absolut nimic, ca se vor duce singure. Dar daca chiar vrei sa-ti treaca mai repede, poti incerca skinoren(crema) sau renumitele clearskin. poti intreba farmacistul, poate stie remedii mai bune. Oricum, nu e nimic rau in asta, nu sunt permanente!
Si eu aveam foarte multe cosuri pe frunthe! Sa ` a``ti dau un pont. Fa ceai de musetzel si datii` pe fata! Decii de dim.cand te trezesti in loc sa te speli cu apa spala`te cu ceAI de musetel! eu m`am spalat o saptamana si miau mai tracut s\`au facut minuscule