| Neverplayer a întrebat:

Mi-au cazut unghiile de la degetele mari de la picioare.Este ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AndreChan a răspuns:

E din cauza lipsei de calciu cand te dezvolti ai nevoie de calciu asa caa ia calciu sandoz sau efervescent nu-ti strica repede pana nu faci caderi de calciu! funda?

8 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Desprinderea lamei cornoase de pe patul unghial si caderea ei se datoreste mai multor cauze --- este de competenta medicului dermatolog investigarea cauzei, aprecierea gravitatii precum si indicatiile terapeutice cele mai potrivite cazului tau.Prin urmare, trebuie sa apelezi la ajutor medical de specialitate. Numai bine!

| Lummy a răspuns:

Nu este nimic garv, creste la loc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca este grav.ce ai? Nu este normal.Ai lipsa de calciu sau eu stiu ce dracie, e chiar aiurea sa ti pice si toate.Du-te la un doctor.

| cthulhu a răspuns:

N-ai nevoie de ele ca doar nu te scobesti in nas cu degetele de la picioare.

| Neverplayer explică:

Ar fi super. Dar de la un tump au inceput sa isi schimbe culoarea si apoi sa inceapa sa se miste din locul lor

| Neverplayer explică:

Acum serios. E ceva grav?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Neverplayer):

Da

| xXL1V1UXx a răspuns:

Pai deodata de ti-au cazut UNGILE (nu unghiile) este foarte grav pentru ca pe acolo iti vor curge matele si creierii! Astupa repede cu ceva ca sa nu curga sau daca nu lasa ca cresc alte mate la loc si nu-i nimiclaughing)big grinbig grin