| d3utzsa a întrebat:

Mi-au crescut ughiile si le am galbenecrying

majoritatea prietenelor mele le au albe pe dedesubt...

iar cand le intreb cu ce se da zice ca nu se da cu nimic...

vreau sa le am si eu albe si un pic mai taribig grin

cu ce sa ma dau?

ca am inceput de vreo 2 saptamana sa folosesc ulei de ricin si mie le-a intarit un pichappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Le ai galbene fiindca le tii majoritatea timpul date cu oja sau cu lac. Nu te mai da si o sa redevina albe in cateva luni.

| RoxAnana a răspuns:

Si eu am aceeasi problema si acum am obs ca din cauza ojei pentru ca de vreo 7 luni eu nu stau nici o zii farabig grin

| Pustii a răspuns:

Este cat d cat uleiul dar mai bine folesesti lac antiexfoliant si antidegradare (atentie...lacul de la orice magazine sub 1 leu si 50 de bani inseamna ca este acest lac), lacul care ti l-am zis este foarte bun la problema ta si este max 25 ron... funda?

| gabitza_6878 a răspuns:

Exista un creion alb cu care poti sa te dai pe dedesubt

| cretz a răspuns:

Pentru a le intari cel mai bine este sa folosesti tratamentul cu B5 de la Farmec. Costa 5 lei si un pic dar chiar e eficient. Incearca sa le mai lasi sa respire, renunta o perioada la oje happy

| CubiX a răspuns:

Draga mea! e din cauza ca ai folosit o oja de proasta calitate, inceteaza sa te mai dai si in cateva saptamani ai sa vezi ca o sa fie totul ok :*