| SPINOZA a întrebat:

Mi-au iesit niste blande pe tot corpul si imprejurul lor se vede un roz rosiatic. Din ce cauza au aparut? Sau ce am.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Se poate sa fie o alergie, poate fi de la ceva mancare, poate sa fie chiar si de la soare sau de la apa rece cu care te speli. Am mai citit undeva despre o anumita viroza, am uitat acum cum ii zice, la care se fac tot asa blande si in jurul lor un cerc de culoare rosiatica.

| tyana a răspuns:

Ori ai o alergie la vreun aliment consumat recent sau vreun medicament, ori o boala de piele.Iti recomand sa mergi cat mai repede la medic.

| Aida_2733 a răspuns:

Iti recomand sa te duci la un dermatolog daca in cateva zile nu iti trec...asa am facut eu si am aflat ca am altceva, nu ce imi imaginam eusad

| RockaruL a răspuns:

Nu ai nimic... Apar cand esti adolescent si te maturizeziwinkingCati ani ai?