| StevieGerrard a întrebat:

Mi-au iesit niste bubite mici de tot si rosii pe abdomen, piept, gat si fata. Am baut ieri un "suc" de aloe vera cica. Ce sa fac sa imi treaca cat mai repedee?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Du-te la doctor, poate fi o alergie dar poate fi si o boala a copilariei, gen pojar.

| Raniia a răspuns:

Poate fi o alergie sau poate o boală contagioasă(scarlatină?-dacă ai fost in contact cu cineva bolnav).Du-te la medicul de familie pentru consult si recomandarea tratamentului.

| Magnific a răspuns:

Probabil esti alergic la alo vera straight face solutia o gasesti la dermatolog straight face incearca as intrebi si la farmacie sunt sigur ca iti va spune ce sa folosesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca au aparut dupa consumul de suc, posibil o usoara intoxicatie alimentara.Nu te panica; inainte de a apela la medic,fa ce iti spun, este probat pe mine:Mergi la o pompa sau la chiuveta(dupa caz) si spala-te abundent cu apa cit rece de tot, daca suporti.In maxim 3 ore ar trebui sa dispara. Daca persista mergi la medic, dimineata.Numai bine.

| AndreiuTeUrmărește a răspuns:

Deci...Se poate sa nu fie de la acel suchappy. Poate ai varsat de vantbig grin.Sau poate esti alergic la aloe verahappy. Incearca sa te duci la un doctor dermatolog. Mult succes!

| ReviRocsy a răspuns:

Poate e de la acel suc.Sau poate ai varsat de vat sau pojar.