Nu ar trebui sa-ti fie frica.Eu merg in fiecare saptamana.Pentru ca trebuie sa-mi scoata un nerv de la o masea.Si nu doare chiar deloc.Mie de fiecare data imi face injectie si dupa nu mai simt nimic.
Trebuie sa o scoti pentru ca iti face anestezie si iti amorteste toata gura si apoi o scoate
Pai nu trebuie sa-ti fie frica.si eu am avut o masea cariata si mi-a facut anestezie ca sa o scoata.ma dutea fff tare.si dupa ce mi-a facut anastezia nu m-a durut deloc...te va da cu un spray si nu vei mai simti nimic.ai incredere.in ziua de azi medicina nu mai e cu dureri
Tuturor ne este frica, la inceput. Pe parcurs o sa-ti treaca si tie. Gandeste-te ca daca ramai cu ea te va durea foarte tare, in continuare. Si ca pe deasupra dupa cum spui tu, inseamna ca e si infectie. Ti se pot intampla lucruri mai grave, nu te gandii ca te va durea, pentru ca nu te va durea, bineinteles daca iti va face anestezie. Mama mea este stomatolog...Si inteleg perfect ^^. Uite, du-te cand poti de curand, scoate-o. Si numai lua pastile. Aceasta infectie se poate urca la creier. Bafta, si nu-ti fie frica!:*
Buna! nu lasa frica sa te invinga! am avut si eu aceiasi problema la o masea. niste dureri ingrozitoare. tot amanasem si am facut o infectie de toata frumusetea! oricum, mergi acum, ca e cel mai bine. iti face anestezie si nu o sa simti nimic! bafta!
Sall. Tehnica din ziua de azi este destul de avansata in domeniu. Ca atare, nici nu vei simti. Nici nu vei sti, doar un pic ca si o intepatura foarte fina cand face injectia. Du-te ca merita, dacat sa suferi. Pa! Curaj!
Si mie mi-e frica cand am avut 6 ani am fost la dentist si am vazut dita mai acu ca trebuia sa ma anastezieze si am fugiit cand am vazut acul si de atunci mi-e frica de ac nu de dentist
PS: Nu trebuie sa-ti fie frica dentistul e pretenul tau dar daca vezi acu fugi pana apuci sti ce te doare cand iti face injectie