| Mony_6801 a întrebat:

Mi-e foarte frica de medici, mi se face rau cand simt mirosul de spital. Lesin cand mi se face o analiza sau o injectie, mi se face rau cand cineva imi vorbeste de analize sao orice legat de ceva ce te doare. Mi-e foarte frica cand trebuie sa ma duc la medic sunt speriata cu gandul sa nu mi se faca rau.Va rog sa ma ajutati!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Eu_5933 a răspuns:

Stiu cum e. eu nu rezist mai mult de 15 min intr-un spital, pentru ca pur si simplu imi vine sa lesin cand intru. dar daca trebuie sa merg, intotdeauna iau o ruda sau o prietena de incredere cu mine sa stiu ca nu sunt singura. iar daca trebuie sa imi faca doctorul o injectie sau o analiza, incep sa vorbesc cu persoana aia intre timp ca sa uit unde sunt laughing.

incearca si tu. sanatatehappy.

1 răspuns:
| nWbbix a răspuns:

Iti recomand sa apelezi la un psihoterapeut. Sunt sigur ca el te va ajuta.
Cheers!