Mi se intampla si mie rareori,e de la faptul ca nu consumi zilnic tigari,asa sunt si eu, fumez rar foarte rar
Insa asta e problema, tigarile, de la ele ti-a fost asa rau uneori mai am si eu zile in care borasc cand fumez pe stomacu gol
Un fumator dependent care fumeaza zilnic, nu are nici pe dracu(vorbesc din experienta proprie) eu nu aveam nimic cand fumam 1 pachet pe zi.
De cand am inceput sa fumez o tigare la 3 4 zile m-a luat o behaiala de aia de magar
Bună.
Nu e de la ţigară.
E din cauza oboselii, stresului sau din cauza a ceea ce ai mâncat astăzi.
Trebuie să te odihneşti iar mâine te vei simţi minunat.
Îţi doresc să te faci bine.
Pa-pa.
Dar de obicei am observat ca dupa ce mananc... am o stare de lesin..parca imi vine sa cad din picioare. Chiar daca mananc sau chiar daca nu
Lipsa foarte mare de o vitamina/minerala.
Ai lipsa de calciu! Trebuie neaparat sa mergi la medic si sa ti faci niste analize! Ok?! iar despre fumat. lasa le ori te va lasa ele pe tine lata intr o buna zi!
Stai linistita...Nu ii de la tigara... Poate nu ti`o picat bine mancarea sau nu ai mancat suficient.Cand ai dureri din astea incearca sa dormi.Si totul o sa fie ok dupa
Te asigur ca e de la tigari, ai fumat pe stomacul gol asa mi se intampla si mie am fumat 5 tigari pe stomacu gol si pe urma simteam ca mor nu mai puteam mi s-a facut greata si ma durea stomacul. nu mai fuma nu are rost daca nu fumezi zilnic de ce sa mai fumezi?
Stai linistita, incearca sa te relaxezi daca ai lapte acasa incalzesteti o cana de lapte, laptele cald este ca un pansament gastric, daca nu ai lapte bea ceva cald orice un ceai o supa o ciorba, ia o aspirina dar daca nu prea ai mancat astazi sa nu iei.
Eu zic ca ar trebui sa mananci ceva si sa incerci sa nu mai fumezi. Din cauza ca nu ai mancat te doare stomacul.
O sa te lamuresc eu ce ai patit. se numeste stare de matrafox, au fumat o tigara mai tare, cu filtru galben, nu-i asa? Sau daca nu, inseamna ca nu ti.o priit tigara. stiu cum este, am patit si eu, parca iti vine sa stai, si cand stai parca iti vine sa mergi, nimic din ce faci nu-i bun, transpiri, tremuri, odata am vomitat. De 2 ori. si incerc sa ma las de fumat. te.as sfatui sa iei niste pastile de ficat daca mai patesti asta.nu te teme nu erau droguri, daca erau te lua urat tare.