anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-e foarte rau. Va rog frumos sa ma ajutati. Acuma am venit din oras si nu mai pot de rau. Am fumat o tigara si am baut doar apa cat timp am fost plecata. Deci eu zic ca de la tigara ma doare stomacul ingrozitor; imi vine sa vomit si tremur. Dupa ce am fumat am avut o stare de ameteala 10 minute si dupa a fost ok. Iar dupa jumate de ora am crezut ca mor de dureri. Ce pot face? Eu in mod normal fumez f rar 2 3 tigari pe saptamana.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
24 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Mi se intampla si mie rareori,e de la faptul ca nu consumi zilnic tigari,asa sunt si eu, fumez rar foarte rarlaughing
Insa asta e problema, tigarile, de la ele ti-a fost asa rau happy uneori mai am si eu zile in care borasc cand fumez pe stomacu gol
Un fumator dependent care fumeaza zilnic, nu are nici pe dracu(vorbesc din experienta proprie) eu nu aveam nimic cand fumam 1 pachet pe zi.
De cand am inceput sa fumez o tigare la 3 4 zile m-a luat o behaiala de aia de magarlaughing

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.
Nu e de la ţigară.
E din cauza oboselii, stresului sau din cauza a ceea ce ai mâncat astăzi.
Trebuie să te odihneşti iar mâine te vei simţi minunat.
Îţi doresc să te faci bine.
Pa-pa.

| R100 a răspuns (pentru Hydrangeaceae):

Dar de obicei am observat ca dupa ce mananc... am o stare de lesin..parca imi vine sa cad din picioare. Chiar daca mananc sau chiar daca nu

| NameoftheCentury a răspuns (pentru R100):

Lipsa foarte mare de o vitamina/minerala.

| html a răspuns (pentru R100):

Ai probleme cu tensiunea, probabil prea mica. Mergi la medicul de familie.

| VadTot a răspuns:

Ai lipsa de calciu! Trebuie neaparat sa mergi la medic si sa ti faci niste analize! Ok?! iar despre fumat. lasa le ori te va lasa ele pe tine lata intr o buna zi!

| R100 a răspuns (pentru VadTot):

Aia o sa fac..niste analize. Si oricum fumez doar la nervi. Nu fumez pe zi nu stiu cate tigari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
În primul rând trebuie să iei micul dejun în fiecare dimineaţă, nu pleci cu stomacul gol de acasă.
Şi încearcă să te laşi de fumat!
N-ar fi rău dacă ţi-ai face şi nişte analize.
Te pup şi ai grijă de tine!

| kyGirL a răspuns:

Stai linistita...Nu ii de la tigara... Poate nu ti`o picat bine mancarea sau nu ai mancat suficient.Cand ai dureri din astea incearca sa dormi.Si totul o sa fie ok dupahappy

| Skinnar a răspuns:

Pai depinde ce ai fumat si de la cine

| R100 a răspuns (pentru Skinnar):

Pall Mall negru...amic..nu erau ilegale. Ca asa ma gandeam si eu la inceput dar i-am cerut pachetul si erau tigarile..normale.

| ByBoysMb a răspuns:

Pai. te duci in pat deschizi televizor si atipesti si maine dimineata =HAPPY

| Max234 a răspuns:

Te asigur ca e de la tigari, ai fumat pe stomacul gol asa mi se intampla si mie am fumat 5 tigari pe stomacu gol si pe urma simteam ca mor nu mai puteam mi s-a facut greata si ma durea stomacul.winking nu mai fuma nu are rost daca nu fumezi zilnic de ce sa mai fumezi?winking

| aldegor a răspuns:

Stai linistita, incearca sa te relaxezi daca ai lapte acasa incalzesteti o cana de lapte, laptele cald este ca un pansament gastric, daca nu ai lapte bea ceva cald orice un ceai o supa o ciorba, ia o aspirina dar daca nu prea ai mancat astazi sa nu iei.

| R100 a răspuns (pentru aldegor):

Da nici nu prea am mancat. Nu e ok sa iau Ketonal? Aspirina chiar nu am de unde sa imi cumpar..la ora asta. Si in casa nu am

| prada26 a răspuns (pentru R100):

Ai nevoie de o partida de sex, corpul o cere sad

| R100 a răspuns (pentru prada26):

Cand tie rau...te rog tu sa faci 2 3 partide tongue

| R100 a răspuns (pentru R100):

Tie ti-e rau * Imi cer scuze de greseala.

| prada26 a răspuns (pentru R100):

Sexul e ca un leac, vindeca orice, e un remediu natural happy

| Gdeni a răspuns (pentru prada26):

Oferi?rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
biata fata e ca pe "moarte" si u te gandesti la sex

| AnotherMe a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa mananci ceva si sa incerci sa nu mai fumezi. Din cauza ca nu ai mancat te doare stomacul.

| NihoNiho a răspuns:

O sa te lamuresc eu ce ai patit. se numeste stare de matrafox, au fumat o tigara mai tare, cu filtru galben, nu-i asa? Sau daca nu, inseamna ca nu ti.o priit tigara. stiu cum este, am patit si eu, parca iti vine sa stai, si cand stai parca iti vine sa mergi, nimic din ce faci nu-i bun, transpiri, tremuri, odata am vomitat. De 2 ori. si incerc sa ma las de fumat. te.as sfatui sa iei niste pastile de ficat daca mai patesti asta.nu te teme nu erau droguri, daca erau te lua urat tare.

| MCDeeJayKid a răspuns:

Te lasi de fumat...:3