Pentru ca bau.bau dar n.ai de ce sa te temi, e doar o inventie de speriat copiii
((((((( Daca vine Bau-Bau si ma paaapppaaa?
Nu te papa. Il ucid *criminal cu sange rece*
:** :3
Ce in siguranta ma simt acuumm #^_^#
Ti-e frica de intuneric fiindca atunci cand erai mica, cineva mai mare decat tine te mintea ca exista bau-bau (Iulia Albu la WOWbiz) si te-a facut sa crezi in povestile lui Scooby-Doo. Iar acum stai cu frica asta cand vine bezna la tine in casa.
•﹏•
Daca ma manancaa?
Nu e adevarat. Tu nu mi-ai face rau.(cred ) )..Altul e motivul...Dar nu stiu care este.(
Asa o imagine de fraier ti-am creat? :)
Ai aici o descriere scurta. Ca majoritatea problemelor psihologice, poate fi explicata prin evenimente din trecutul tau.
http://www.la-psiholog.ro/info/nictofobia-frica-severa-de-intuneric
Asculta asta:
https://www.youtube.com/watch?v=4IjawyE9YII
Nu e ceva creepy, daca iti place genul e chiar frumos.
Nuuu, Doamne fereste! Fraier? Nu, de ce crezi asta?
Mersi pentru raspuns
...
Ieii. Ma simt mai normala acum.
Și mie îmi e frica de întuneric. Ma rog, nu prea îmi mai e.
Cred ca TUTUROR le-a fost frica de întuneric cândva.
Deci, simte-te normala!
Da' nu pot sa merg prin casa cand e intuneriiicc... Parca ma urmareste cineva. Mereu trebuie sa fie becul aprins ca sa pot sta linistita.
Mda, si eu fac la fel
Ce e așa greu sa aprinzi becul? Daca asta te face sa te simți mai in siguranță, aprinde becul.
Consum curent. )))))))))))))))))))))) Nu am grija de natura.
Vaaai. De curent si de factura la lumina te interesează pe tine )
Ai dreptate...Nu eu le platesc.Dar...Dar nimica )
In intuneric sunt lucruri care-mi plac: sange, criminali, demoni, cadavre, frig, clar intuneric si iar sange!
Ieeiiiiii, ce frumoooosssss! Acum o sa fiu mult mai linistita cand va veni intunericul! Multumesc pentru incurajaree!) +_+ >o
Stiam eu ca o sa imi spui tot Killy, mai, KRIS, mai. :3
Vezi ca stii si singura, mai, Killy, mai :333
Desigur, mai, KRIS, mai. :3
Mneahhh.
...
Prefer sa raman singura. Fara companie nedorita.
E doar in capul tau aceasta frica(e ceva gen: efectul placebo). Am avut si eu problema aceasta mai demult, ca sa o rezolv dormeam noaptea cu un animalut de plus si imi spuneam in gand ca daca il tin in brate nu mai mi-e frica de nimic, desi poate parea ciudat chiar asa a fost.
Pentru ca ai o imaginatie bogata (ca mine) cei care nu se tem au mai putina.
Ieeiii
Poti sa scrii mai usor povesti, sa creezi
dobrin1019 întreabă: