| SadBoyForever a întrebat:

Mi-e frig tot timpul, desi in casa mea e cald.
Desi m-am imbracat gros tot simt ca ma ia cu frig.
Nu imi recomandati medicamente ca nu sunt bolnav.
Ce pot face sa scap de senzatia asta?
Stau imbracat cu 3 bluze pe mine, dar tot imi este frig.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Fie e o raceala, fie un hipotiroidism. http://www.i-medic.ro/boli/hipotiroidismul

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Frisoanele pot aparea in mai multe situatii, la mine de obicei sunt semn ca incepe o raceala, si se rezolva cu aspirina si vin fiert inainte de culcare. Daca zici ca nu esti bolnav si ai problema de mai mult timp, probabil ai o lipsa de ceva, poate esti mai sedentar si din aceasta cauza nu ai pofta de mancare, sau nu consumi alimentele care trebuie. Daca esti sedentar, cauta sa faci miscare, s-ar putea sa scapi de problema.

| SadBoyForever explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Am baut ceai cald, am luat paracetamol, dar fara efect.
Pofta de mancare am, nu asta este problema.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru SadBoyForever):

Atunci poate e cealalta cauza pe care ti-am spus-o, sedentarismul sau lipsa de sport. Aceeasi problema ca si tine o are sora-mea, sta imbracata in casa, i se pare frig afara cand eu transpir, imbracat mai subtire decat ea. E asa pentru ca are un job in cercetare, si nu prea are timp de ea, e stresata mai tot timpul. Fumeaza, mananca multe dulciuri, nu prea are pofta de mancare gatita.

| pietrean a răspuns:

Te referi,ca ACUM,AZI, iti este frig, sau mai tot timpul?
Vad ca toti ti-au raspuns, ca si cum ai avea aceste simptome, azi.

| SadBoyForever explică (pentru pietrean):

Incepand de sambata simt ca mi-e frig mai tot timpul, nu sunt racit, nu am febra, insa simt tot timpul ca mi-e frig desi temperatura camerei este de 20 grade, stau imbracat cu 3 bluze, dar tot imi este frig, ce imi recomanzi?
Am baut ceai cald, am luat paracetamol dar degeaba.
Ce imi sugerezi sa fac oare?

| InvertedDeformity a răspuns:

Ai o cadere de calciu.Se intmpla foarte des in aceasta perioada.ti recomand sa consumi multe fructe bogate in vitamina C, sa ai un regim alimentar cat mai sanatos si incearca sa consumi cat mai multe lichide. Poti alterna acest regim cu tablete efervescente cu calciu si saruri minerale.

| naty1919 a răspuns:

Buna Ionut
Si eu acum 2 saptamani am avut aveasta senzatie de frig dar era cald in casa, acest semn inseamna ca o sa fi bolnav.Stai in pat cu o patura groasa si o sa-ti treaca putin o sa mai senzatia asta peste cate ore si ziua urmatoare o sa ai etc
Funda?

| ElenaCozminGrosoaia a răspuns:

Hei s-ar putea sa ia frisoane, daca da, inmoaie niste sosete in otet si iatilehee hee stiu ca nu-i prea draguta ideea dar trece whistling si daca nu ai frisoane, bea ceai fierbinte :* sper ca te-am ajuta puppy dog eyes