Nu e nimic ...Cred ca ai racit, si cand racesti ai o sensibilitate, Consulta un medic! NU e nici o jena ! Succes
Ai na acum, se mai intampla sunt oameni mult mai mari ca tine care fac asta. Poate ai fost prea obosita si n-ai mai putut sa te trezesti sa mergi la baie( tin minte ca atunci cand eram mic si mi se intampla asta visam un wc si ziceam ca sunt in baie si imi faceam treaba ). In cazul in care ti se mai repeta vezi sa nu ai vreo pb de sanatate
Nu trebuie sa iti fie jena! Ba este bine sa intrebi pentru ca este ceva serios. Poate ai omis ceva cind ai mentionat acest lucru, spre exemplu ai visat ceva chiar erotic, sau altceva ce ti-a creeat o incarcatura mare de emotii pentru ca este bine stiut faptul ca, creierul nostru nu doarme niciodata si absolut toate organele noastre depind de el.
Se numeste enurezis si are cauza psihologica. Este o chestie destul de grava si trebuie sa mergi la un psiholog. Cel mai simplu ai sa te vindeci daca incepi repede psihoterapia. Totusi, asteapta sa vezi daca se mai repeta vreodata. daca apare al doilea episod, a doua zi mergi la psiholog.
Probabil ca ai avut un cosmar sau ti s-a intamplat ceva rau in acea zi.Ar fi fost probabil sa fi visat ca esti pe wc si ti-ai dat drumul. Te respect! Eu daca eram in locul tau nu spuneam asa ceva!
Carmen133 întreabă: