| Fiction a întrebat:

Mi-e rau de la stomac, mi-e greata.Stiti vreun tratament, ceva, in afara de pastile? Va rog frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bunnycute a răspuns:

Buna.Ai putea incerca sa iti dai cu putin otet pe maini si pe la nasbig grin.(stiu de la bunicii mei si la mine a mersbig grin)

Sper sa te ajute.Papa

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Bea un ceai călduț de gălbenele sau mușețel îndulcit cu miere.
Sănătate.
Pa, pa.

| BGDs a răspuns:

Vezi ca s-ar putea sa nu fie de la stomac. De ex apendicita incepe cu dureri in dreptul stomacului apoi coboara spre dreapta jos si sunt insotite de greata, varsaturi, febra. Nu zic neaparat ca ai apendicita, insa nu pune totul pe seama stomacului. Stomacul de obicei iti da arsuri si dureri atunci cand faci ulcer. In niciun caz sa nu iei o lingurita de bicarbonad de sodiu cum zice "NachtİmОҝtobεr"

| whatevernvm a răspuns:

O lingurita de bicarbonat de sodiu te linisteste. Inghite-o brusc, o sa ai stare de voma dar e in regula.

| Fiction explică:

@anaeindragostita,tu glumesti, nu? eu, la varsta mea?laughing

| AnaEindragostita a răspuns:

Greata si voma stii la ce duce nu? ai avut contact cu cineva?

| Sorinna a răspuns:

Suc de lamaie, facut acasa + lamaie cu zahar ca sa iti treaca greata.
Odihna pentru starea de rau.

| BubblesBlossom a răspuns:

Pai ai putea sa incerci sa bei un ceai, sau sa mananci o banana ...sigur ajuta! Oricum odihneste-te si incearca sa nu te mai gandesti...gaseste-ti o ocupatie!

| Mamicaaa a răspuns:

@anaeindragostita Numai la din astea se gandeste rolling on the floor

| cristy_7052 a răspuns:

Un ceai caldut fara zahar