| Denisa a întrebat:

Mi-e si rusine sa pun intrebarea dar sunt foarte ingrijorata. Dimineata cand ma duc sa fac pipi nu pot. Ma scapa dar nu pot si trebuie sa ma fortez foarte tare ca sa ii dau drumu. Oare are legatura cu faptul ca de 5-6 luni nu mi-a venit menstruatia? Sa ma duc la doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Probabil esti foarte deshidratatasi nu ai ce urina. Fa un experiment : bea in decurs de o ora 500 de ml. de apa, si du-te la baie dupa o ora, ai sa vezi ca nu vei mai avea probleme. Intr-o zi caniculara ar trebui sa bei in jur de 3 l de apa.

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Dumnezeule, tie nu ti-a venit 5 luni ciclul si nu ti-ai facut probleme?
Ar trebui sa mergi de urgenta la doctor. Poate nu este o problema grava, dar este vorba de sanatatea ta, si daca tu nu ai grija...

| CARMENCITA a răspuns:

Nu trebuie sa te rusinezi, poti pune orice intrebare.Si eu am patit asa si am mers la medic. Du-te la medic sa afli de ce. Poate ai racit sau alta e cauza.Multa sanatate si nu amana vizita la medic.

| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

Pai problema e asta ca ai stat cu fundu pe ceva rece straight face

| amaadina a răspuns:

Fa cum zice Abhwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaa...da...parerea mea este ca trebuie sa mergi la medic si din cauza menstruatiei

| CuriousGirl_5341 a răspuns:

5 6 luni?:O
da eu zic sa mergi, cati ani ai?
nu cred ca are legatura faptul ca nu poti face pipi si ca nu ti-a venit menstruatia, dar e bine sa mergi la doctor.