| daniela_7403 a întrebat:

Mi-i tare frica de nastere, inca nu-mi fac planul dar cind ma gindesc cit e de dureroscrying(

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Nasterea e cea mai mica problema a unei sarcini. Acum cu cezariana "durerile nasterii" sunt o chestie antica. Problemele adevarate sunt de genu: greturi, voma, intoleranta la anumite mancaruri, flatuente, delegrari hormonale, dureri de san, dureri de spate...

| eni a răspuns:

Sa nu-ti fie frica.Sunt anestezii care te vor ajuta.Eu nici n-am crezut ca va fi asa de usor. Durerile de ciclu erau mai groaznice...Incearca cu Nospa.Sanatate si numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu ai de ce să te speri.
Acum o naștere este mult mai ușoară decât înainte, la modă mai este și cezariana pe lângă cea naturală.
Tu și bebelușul să fiți sănătoși.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am avut dureri prea mari la nastere deoarece am purtat, in timpul sarcinii, un corset pentru gravide. acest corset:
-este folosit inaintea nasterii
- previne deformarea peretelui abdominal
- ajuta copilul sa se odihneasca confortabil in uter
- reduce riscul de nastere prematura

ti-l recomand si tie, se gaseste aici: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Corset-gravide
eu l-am comandat online si mi-a fost adus acasa prin curier rapid

| raducea25 a răspuns:

Depindef mult si de organismul tau, intr-adevar exista mai multe posibilitati sa zic asa de a avea o nastere mai usoara(epidurala si alte chestii)dar eu sunt de parere ca tot mai sanatoasa este nasterea naturala pentru ca este mai sanatos si te refaci si mai repede.Eu sunt mama unui baietel de 2 ani si 5 luni si intr-adevar am nascut prin cezariana ca nu s-a putut altfel dar preferam nasterea naturala.Asa am fost si eu, ca tine si toata lumea imi zicea ca nu o sa fiu singura femeie care naste si sigur nu am sa mor.Asa ca fii tare