| stuffhappens a întrebat:

Mi-o cazut mata de la etajul 6 pe o terasa. Vad ca poate sa mearga destul de bine, incet dar macar merge, incredibil ca inca isi mai poate misca labele, nu se taraie. Mama zice ca se poate sa fi suferit ceva in interior si de la asta sa moara. Voi ce ziceti o sa moara? Chiar mie mila de el, ca am mai multe pisici si el era singuru care era mai sociabil cu mine. Maine o sa-i fac radiografie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| emima a răspuns:

Nu cred ca moare dar sa-l duci si la ecografie

| afrodita3333 a răspuns:

Dul la radiografie si vei afla. Sper sa fie bine big grin

| claudiua a răspuns:

Nu avem de unde sa stim. Eventual daca a suferit un traumatism sever la cap, dar nu putem fi siguri.Cel mai bine e cum zici tu sa o duci la un veterinar si sa îi faca niste investigati. Apropo, a fost o pisica foarte norocoasa daca a cazut de la etajul 6 si inca mai traieste.winking

| InsaneDoll a răspuns:

laughingCum naiba ti-a cazut pisica de la etajul 6?laughing
Nu cred ca a cazut de tampita. Poate i-ai facut tu huta:devil)
Stai lin se zice ca pisicile au 9 vietiwinking

| stuffhappens explică:

Corby esti un retardat ca razi

| corby01 a răspuns:

Sigur moarerolling on the floor