| hândel a întrebat:

Mi s-a făcut poftă de oua prăjite, că n-am mai mâncat de peste un an, și m-am fript la mâna dreaptă încercând să scot (cu mâna) o coajă de ou din tigaia jumate plină cu ulei încins. Ce pot folosi ca să mai alin durerea, că e roșie mâna toată și ustură ca naiba, și n-am nicio alifie de arsuri. Vreun leac băbesc până mâine știți, că nici degetele nu le mai pot îndoi fără să simt că mi se rupe pielea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Albus de ou, cartofi cruzi dati pe razatoare si daca ai farmacie de urgenta prin zona :bioxiteracor sau la spitalul de urgenta din zona.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Miere sau albus de ou crud.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Comprese cu spirt până cedează durerea.
Pa, pa.

| Didw a răspuns:

Pai uite :
1. Puneti ulei aolo unde te-ai fript
2.Sare
3. Du-te la un medic daca te simti din ce in ce mai rau
4.Coaja de castravete rece.
Cam atat. Sper sa te faci bine kiss

| hândel explică:

Am încercat toate sfaturile, înafară de aloe vera, căci nu am, și mi-a potolit cât de cât usturimea. Mulțumesc pentru sfaturi!

| Juliana a răspuns:

Aloe...trece repedehappy

| criss:) a răspuns:

Stiam ca pentru usturime e bine sa te dai cu faina peste...cand eram mai mica ma dadea bunica peste degetele arse si imi alina durerea, sau o crema hidratanta.si maine un unguent.
sa te faci bine!

| adrialina a răspuns:

Saracul de tine! pune acolo unde te-ai fript sare.sau grasime,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci repede inainte sa se faca basica trebuia sa pui ulei.ca sa nu se mai faca basica dar otet se pune pentru sa treaca arsura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat de bou sa fii sa bagi mana. furculita sau o lingura n-ai? rolling on the floor ai meritat-o