| Sonia_4959 a întrebat:

Mi s-a intamplat ceva ciudat. Mestecam guma si m-am trezit cu maseaua scoasa. Mentionez ca nu mai stiu daca e de lapte sau nu [am 13 ani] si nu era cariata sau ceva de genul asta. Nu am simtit mai nimic; nu am simtit cand a cazut. Mentionez si ca mi-a mai cazut o parte din ea acum cateva zile, mancand ciocolata. Ce naiba se intampla?! E posibil sa imi fi ramas vreun colt? De ce nu am simtit cand a cazut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PiGeY a răspuns:

E normal sa cada, asa mi-a cazut si mie la 6-7 ani dintele din fata cand mancam si n-am simtit nimic. Nu cred ca ti-a ramas vreun colt, asteapta sa-ti creasca! Maselele de lapte pe la varsta asta cad...

4 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Mergi la stomatolog, acesta iti va face o radiografie si va vedea daca mai ai radacini. Sansele ca la 13 ani sa mai ai masele de lapte sunt foarte mici.

| Artemisia a răspuns:

Du-te la un dentist, daca ti-au ramas ceva bucati din maseaua sparta, o sa ti se infecteze, asa ca mai bine du-te la doctor.
Iar maseau ta este de lapte.
Si eu la varsta ta am schimbat asa maselele.
Si nu uita sa ii spui mamei tale, ca sa mearga cu tine.
Sau las-o sa se uite in gura ta sa vada ce este de facut.
Sper ca te-am ajutat!
Bafta!

P.S.nu mai manca atatea dulciuri, si ele provoaca probleme la dantura.

| INNA_7716 a răspuns:

Ptobabil nu ai simtit pentru ca te jucai si erai prea ocupata

| alejinxique a răspuns:

Du-te la dentist.