Avem tendința ca atunci când ne întâlnim cu stări noi să încercăm să le experimentăm.
Noi trebuie să refuzăm astfel de stări și nici nu trebuie să ni le inducem. Trebuie să căutăm pe tot posibilul să ieșim dintr-o astfel de stare, și să nu ne lăsăm nici trupul și nici mintea să zăbovească asupra acestei stări.
Totul are o cauză și un efect. Tu trebuie să descoperi cauza. Medicul te va ajuta. De obicei este lipsa unor vitamine.
Se numeste atac de panică. Se trateaza. Nu înnebunești si nu mori de la el dar e ca o tensiune care te supăra si nu te lasa dormi. Se folosesc anxiolitice/somnifere pentru problema ta. Consulta un psihiatru!
Am patit si eu cam aceleasi simptome. Cand vin de la muncă mananc si stau in pat si dupa aia adorm instant fara sa mi dau seama si visez ca plutesc intr-un spatiu alb si tresar deodata si ma trezesc si mai este o treaba cand ma pun sa dorm in punctul care e sa adorm simt ca o pocnitura si tresar ca si cum ai primit un soc electric
Ipohondrie si lipsa zaharului si ale proteinelor din corp in mod special.
Probabil pentru ca te-ai pus la somn mai devreme.
Starea de somn este alpha.
Starea de veghe este beta si starea de somn profund este teta.
Normal ar fi trebuit sa intri in starea alpha dar cel mai probabil ai coborat spre teta.