| Nu conteaza a întrebat:

Mi s-a intamplat o chestie destul de urata. Dupa o plimbare prin parc cu rolele mi s-a invinetit o unghie [de la piciorul drept :d] am zis ca nu are nimic trece. Mi-a aparut sub unghie ceva cenusiu si azi cand am incercat sa'mi tai unghia pe cat posibil sa vad c e acolo am vazut ca e sange coagulat [cred] care pur si simplu s-a lipit de unghie. Nu ma doare dar sunt ingrijorata. Mama a zis doar sa am grija thinking voi c idei aveti?:-s multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa iti faci griji.
Ai fortat piciorul si primele care cedeaza sunt degetele, respectiv unghiile. O usoara leziune cu o mica hemoragie. Daca pui putin spirt e bine, daca nu iar e ok.
Se va vindeca de la sine.
Sanatate!

2 răspunsuri:
| Alexciordas a răspuns:

laughing Te plangi pentru atata o unghie? Mie mi-a cazut odata toata unghia si nu m-am planshee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi si o micoza