Paii...poate ai anemie...sau e de la soare..si mie mi se intampla. :]] totusi.du-te la medic :X
De obicei se intampla asta cand vomiti dar daca ti se pare ciudat si devine grav consulta un doctor si vezi daca ai vreo problema de sanatate. Asa mi se intampla si mie uneori cand vomit sa ma ia ameteala si sa ma simt moale dar e mai bine sa vorbesti cu un doctor.
Din puctul meu de vedere, e normal sa te simti moale pentru ca corpul da afara neplacutele prin voma...Medical vorbind, e bine sa vomiti in perioade lungi (zeci de ani). Daca ti se mai intampla asa ti-as sugera Metocropramid. E pentru deranjari stomacale, crampe si voma. Sper ca te-am ajutat si ca nu ti se va mai intampla.
Da e normal asa eram si eu nu te mai gandi si manca o ciorba ceva apoi vomiti si sa nu stai in pat si cand te trezezesti o sa iti fie mai binesi bea ceai de menta
Asa mi se intampla si mie mereu, nu e nici o ingrijorare, odata ce vomiti de desidratezi si scoti hrana din tine, de aceea ametesti.Si simti ca se rupe ceva din tine pentru. ca aerul din gat iese afara
Mindfulness întreabă: