| anaela_1467 a întrebat:

Mi s-a schimbat brusc ciclul menstrual, de la 28 zile la 25 zile.Imi vine menstruatia la zi fixa si curge mai mult sange decat inainte, vreo 3 zile.Problema e alta:m-am umplut de cosi pe toata fata, apar foarte repede, sunt durerosi, treptat se infecteaza si pana nu-i storc de fac ditamai buboiul nu trec, dispar foarte greu, lasa semne, intre timp apar altii.De vreo 2 luni se intampla asa ceva si mi-e rusine cu acneea pe fata caci nu mai sunt adolescenta, am 30 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| octavianpas a răspuns:

Detoxifiaza-ti organismul cu gel de aloe si ceai din muguri de aloe si fata trebuie demachiata su afairst si apoi crema de propolis, toate de la Forever Living Products.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai un dezechilibru hormonal. Trebuie sa te vada un endocrinolog, restul sunt discutii inutile.

| assus a răspuns:

Incearca zineryt... si tratamente naturale nu cred... cu suc de lamaie si din astea. try.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ai uitat sa mentionezi aspectul - destul de essential! - al vietii si mai ales, calitatii vietii tale amoroase, (sau doar sexuale!), al stilului de viata si alimentatie, stressul cotidian si de fond, relatiile cu ceilalti - toate astea conteaza si ele foarte mult in ecuatia complexa care a determinat toate acestea!
Incearca si ceva (mai mult!) sport/miscare, alimentatie preponderent cu fructe si legume, fara bauturi acidulate, ci apa plata, iar la salate sa folosesti ulei de masline si otet de mere, impreuna cu putin vin si miez de nuca!
Multa sanatate, echilibru si ten diafan cat mai curand!

Poate nu ar strica sa comsulti si un medic homeopat, ca alternativa complementara!