Pamfletarule, daca nu stii sa dai un raspuns constructiv, nu te mai obosi care doctor sa ma primeasca pe mine in week-end?
ceva solutii naturiste nu stiti?
Nu mai sunt in bucuresti, sunt la iasi.
si sincer nu m-as duce la spitalul de urgenta pentru o vena sparta
@pamfletarul: utilizatorii TPU mi-au spus sa merg la un oftalmolog, ceea ce mi-e imposibil acum in week-end pentru ca este inchis.
tu mi-ai spus sa nu mai stau cu ochii in calculator si sa merg la spital sau sa chem salvarea. corect? am citit eu gresit? nu cred ca o vena sparta la ochi este ceva atat de grav incat sa chem salvarea sau sa merg la spital, de aia am apelat la TPU pentru a primi unele sfaturi pentru un tratament home-made. daca tu ai chema salvarea sau ai merge la spital doar pentru atat, ma-nclin, respectele mele pentru tine, esti un baiat care-si respecta sanatatea (prea) mult.
imi cer scuze daca nickname-ul (nu se scrie "nicknamului") meu ti-a ofensat retina care accepta doar nick-uri intelectuale insa va trebui sa te obisnuiesti, pentru ca asta e o comunitate in care ne acceptam si ne ajutam unii pe altii (nu?)
uite mai, poate toata discutia asta te inspira sa scrii un pamflet frumos pe care il voi citi cu mare placere, in ciuda greselilor gramaticale pe care vad ca le faci cu frecventa.
numai bine
@ restul utilizatorilor: dupa cum se vede, nu pot sa merg la oftalmolog acum in week-end, voi merge luni. am apelat la voi pentru ca duc lipsa de cunostinte de prim ajutor si vroiam sa aflu cate ceva de pe la voi. nu ati stiut, nu-i nimic, nu e un capat de lume, rezist pana luni. merci fain de sfaturi, numai bine
Cel mai bine este sa te duci la un doctor oftalmolog.
Iti va da un tratament iar in cateva saptamani ochiul va reveni la normal.
Ar trebui sa mergi la un medic sa iti recomande si sa te ajute si matusa mea a avut problema asta este de la stat la calculator
Parca te laudai ca esti studenta in Buc?
adicaaaa... se cheama ca esti fata cu oarece instruire, nu? esti si-n capitala, te misti intr-o colectivitate de viitori "telectuali, etcetera-etcetera si pretinzi ca tu n-ai auzit nici de spitalele de urgenta, nici de spitalul studentesc, nici de serviciul de ambulanta (salvareaaa!), asta ca sa nu zici ca te trimit la vreun cabinet sau clinica medicala cu plata.
Eu cred ca frumosul targ... ofera facilitati de asistenta medicala comparabile cu ale Bucurestiului, iar unei véne sparte/rupte la ochi nu-ti poti permite sa-i dai "ignore", asemeni unei banale raceli, tratand-o "dupa ureche"! Ai vrut un sfat, ai primit mai multe si vad ca nu-ti convin; orice persoana cu nivelul tau de instruire care procedeaza asa, imi confirma, odata in plus, ca n-am gresit in alegerea nicknamului si a stilului de a raspunde unor asemenea intrebari.
P. S. in lipsa calificativului "stupid" ma nultumesc si cu cel "nefolositor"
Mi ss spar o genă la ochii. Din ce cauza? Ce pot face in privința asta
Bogdanpalintineanu întreabă: