| Raluciii_3242 a întrebat:

Mi s-a spus ca daca porti bustiera sanii nu se mai maresc. Este adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Sabìŋaaa a răspuns:

Nu e adevarat. Daca porti sutien de mica nu se mai maresc. Eu am o prietena care este in clasa a 8a si nu a purtat niciodata sutien, doar bustiera si are sani silly laughing)). Poarta cu incredere :*

11 răspunsuri:
| Brunetica a răspuns:

Din punctul meu de vederea daca porti bustiera te simti mai libera, si nu e adevarat, mai bine e cu bustiera!

| whatevernvm a răspuns:

Pff...pai la 11 ani purtam bustiera si acum sunt de 3 ori mai marioh go on stai linistita ca iti cresclaughing

| SabinaRsT a răspuns:

Nu, din contra cu bustira sanii respira si cresc in perioada adolescentei mult, in schimb cu sutienul, de la o varsta frageda sanii se lasa si isi opresc evolutia. Sper ca te-am ajutat!

| adee_8962 a răspuns:

Nu e adevarat... bustiera chiar iti recomand sa porti in loc de sutien.

| justsmile_1748 a răspuns:

Deci fata draga neinformata.
o sa iti creasca padurea neagra pe sani si o sa ai sfarcurile cat muntii evereststraight face
NU MINT am patit si eu straight face
o sa ramai fara sani si o sa te strige lumea " fata fara tate "
lasa-le sa se balangane fara sutien si bustiera si sa puna ratonii mana pe ele decat sa ramai fara
ps : vrei un ou prajit? [ e cald ]
sper ca te-am ajuthath puuupicush :X astept fundoi

| TwEEty_9286 a răspuns:

Nu este adevarat sanii iti vor creste si daca porti bustiera si daca nu porti pentru ca este varsta la care te dezvolti dei nu iti mai face griji!

| lary_8888 a răspuns:

Eu una cred ca este adv.
am purtat bustiera un timpp
si nu mi s-au mai marit
dupa aia nu am mai purtat
si s-au marit.
funda? plzz

| bebemikutzz a răspuns:

Nu este adevarat

| Nimeni_1295 a răspuns:

Nu.Daca bustierul este prea mic pentru tine poate incetini cresterea sinilor.

| TheLastSong a răspuns:

Nu este adevarat. Eu am 14 ani si am purtat bustiera cativa ani si nu s-au oprit din crestere ori n-am observat eu laughing - glumesc.
Asta mi se spunea si mie... dar m-am facut ca nu bag inseama si n-am patit nimic happy

| kta_3704 a răspuns:

Nu nu este adevarat. Bustiera cateodata este chair necesara...dar daca porti sutien sunii or sa se lase,