Din cate stiu eu, Diclofenacul si Fastul Gel, sunt pentru durerile intra musculare...Mergi la dr de familie, si probabil iti va recomanda o reteta.
A, si nu uita: Poarta incaltaminte cat mai lejera.
Eu am facut o entorsa acum o saptamana si am primit de la un utilizator TPU urmatoarea reteta: frunza de brusture tocate stropite cu vin alb puse pe o frunza de varza, se leaga la locul dureros si esti ca si noua, da este adevarat. Varza o bati putin pe nervuri sa lase zeama si sa fie mai maleabila. Sanatate.
Parerea mea este sa mergi la ortopedie, iti va spune cu exactitate ceea ce ai, daca de 4 zile este umflat si nu a cedat in nici un fel inseamna ca ai ceva serios, ia fuguta si du-te la un cabinet de chirurgie ortopedica, bafta multa iti doresc si insanatosire usoara.
Du-te la doctor urgent! Daca ai fractura si se deplaseaza osul, va trebui sa te operezi si sa stai in ghips cateva luni. Eu am facut aceeasi prostie si nu mi-a fost bine, crede-ma. Urgent la spital!
Am amavut meci de fotbal astazi si am dat in cu piciorul in talpa unui adversar...doar cu degetul mare de la piciorul stang...si acum ma doare incredibil de tare plus ca s`a invinetit si abia il misc.imi poate spune cineva ce pot face?
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: